Bug 977953 - yast2 lan fails to start
yast2 lan fails to start
Status: IN_PROGRESS
: 978114 978243 (view as bug list)
Classification: openSUSE
Product: openSUSE Tumbleweed
Classification: openSUSE
Component: YaST2
Current
PowerPC-64 openSUSE 13.2
: P5 - None : Normal (vote)
: ---
Assigned To: Michal Filka
Jiri Srain
https://trello.com/c/NVIASx2c/894-sle...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-05-01 22:05 UTC by Dinar Valeev
Modified: 2021-02-26 20:45 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Found By: ---
Services Priority:
Business Priority:
Blocker: ---
Marketing QA Status: ---
IT Deployment: ---


Attachments
yast logs (284.59 KB, application/x-bzip2)
2016-05-01 22:05 UTC, Dinar Valeev
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Dinar Valeev 2016-05-01 22:05:02 UTC
Created attachment 675152 [details]
yast logs

yast2 lan fails to start with:
https://openqa.opensuse.org/tests/173342/modules/yast2_lan/steps/14
Comment 2 Dinar Valeev 2016-05-02 09:51:29 UTC
Is yast2-proxy a new dependency?

It is not part of minimal pattern?
Comment 3 Michal Filka 2016-05-02 11:34:03 UTC
reproduced even in VirtualBox (x86_64)

> Is yast2-proxy a new dependency?
> 
> It is not part of minimal pattern?


yast2-proxy  was split from yast2-network for about 4 years ago.
So, basically, it is missing Require in yast2-network.spec
Comment 5 Michal Filka 2016-05-02 19:37:37 UTC
Hotfix merged into yast2-network 3.1.149.
I'd keep the issue open as a tracker until proper patch is available.
Comment 6 Michal Filka 2016-05-02 20:23:10 UTC
*** Bug 978114 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 7 Martin Vidner 2016-05-09 08:55:35 UTC
*** Bug 978243 has been marked as a duplicate of this bug. ***